RESTRUCTURARE & PERFORMANȚA AFACERII

„În afaceri, cuvintele sunt cuvinte, explicațiile sunt explicații, promisiunile sunt promisiuni, și numai performanța este realitatea.”
- Harold Geneen

Slider

În viața fiecărei companii vine perioada în care managementul are sentimentul că afacerea a atins un ”plafon de sticlă”. Angajații depun efort, dar nu există creștere, managementului întotdeauna nu-i ajunge timp, competiția este mai aprigă, iar îmbunătățirile nu aduc rezultatele necesare. Vine timpul când compania trebuie să se ridice la un alt nivel, să-și schimbe metodele vechi de lucru, să se restructureze.

- ABORDAREA NOASTRĂ -

La Spark Research Labs folosim o abordare de sistem pentru a restructura companiile și a le majora performanța. Această abordare permite identificarea constrângerilor de sistem, ce nu permit creșterea profiturilor companiei. Schimbările afectează toate nivelele companiei, de la top management până la angajații din prima linie. Fiecare proiect de restructurare decurge prin cicluri iterative de activități și are la bază principiul - ”Fiecare îmbunătățire trebuie să fie rentabilă”.

SOLUȚIILE NOASTRE

Elaborarea fișelor de post
Documentarea și ingineria proceselor
Elaborarea planurilor de dezvoltare pentru angajați
Dezvoltarea sistemelor de indicatori de performanță (KPI)
Schimbarea structurii organizaționale
Elaborarea regulilor de lucru între și în interiorul departamentelor
Optimizarea proceselor
Elaborarea sistemelor de remunerare și motivare
Instruirea angajaților privind modalitățile noi de lucru
Automatizarea operațiunilor
Elaborarea politicilor de lucru
Schimbarea modelului de business

Crește performanța companiei împreună cu noi

CLIENȚI DIN ACEST DOMENIU