"PRISM" - SOFT DE MANAGEMENT AL STOCURILOR

Prism este o soluție 'cloud-based' care ajută managementul unei companii în luarea deciziilor legate de gestionarea stocurilor în întregul lanț de distribuție.

Algoritmul Prism este bazat pe analiza de date mari (big data). Este un algoritm care se auto-îmbunătățește studiind tendințele lanțului de aprovizionare și oferă informații exacte și precise pentru echilibrarea procesului de achiziție și distribuție. Prism ajută managementul cu informații referitoare la cantitățile de produse care trebuie să fie livrate la un anumit punct de vânzare și cu informații cu privire la unitățile de stoc (Stock Keeping Unit–SKU), care ar trebui să fie comandate la depozitul central.

Prism este o soluție care se potrivește perfect cerințelor diverselor modele de business. Este utilă atât pentru o rețea de distribuție cu un furnizor local cât și pentru o rețea cu furnizori internaționali. Soluția software oferă informații exacte pentru diverse structuri de portofolii de produse, care pot fi compuse din bunuri de consum curent și ușor perisabile, dar și din produse cu ciclul de viață prelungit. Implementarea Prism în sistemul clientului se face prin intermediul unui program ajustat realităților fiecărui client și combină în sine traininguri aplicate, configurare de software, îmbunătățirea proceselor și dezvoltarea documentației necesare.

Before & after PRISM

Pierderea vânzărilor din cauza lipsei produselor.

Creșterea vânzărilor.

Înghețarea banilor în formă de inventar nepotrivit.

Creșterea rotațiilor stocurilor.

Portofoliu neoptimal de produse.

Portofoliul produselor este optimal și racordat sezonalității.

Majorează eficiența managementului stocurilor împreună cu noi