EVENIMENTE TRECUTE

DreamUps Innovation Campus este o comunitate de tineri și idei care încurajează inovația și susține startup-urile din Republica Moldova pentru a asigura crearea unui mediu de afaceri corect, competitiv și sustenabil.

Contribuția noastră:

Echipa de consultanți din Spark Research Labs a elaborat și a livrat un curs intensiv pe principiile Lean Management pentru rezidenții DreamUps Inovation Campus.

BizzLand este un eveniment dedicat membrilor JCI, tinerilor lideri, antreprenori și cetățenilor activi din Moldova, esența căruia este de a împărtăși informații valoroase în domeniul dezvoltării personale și a afacerii.

Contribuția noastră:

Managementul financiar este una din activitățile de bază necesare pentru luarea deciziilor eficace. Am discutat cu participanții conferinței aplicabilitatea mai multor instrumente de management financiar și cum pot fi folosite acestea în diferite afaceri.

Bizpower - cel mai mare eveniment de business din Moldova a anului 2014, cu peste 50 de speakeri și 700 de participanți. Esența conferinței a fost împărtășirea cunoștințelor valoroase din domeniul de business.

Contribuția noastră:

Managementul proceselor, identificarea constrângerilor de sistem și tehnici de îmbunătățiri eficace au fost subiectele prezentate de către consultanții Spark research Labs la cei 200+ participanți din cadrul workshopului.

Vom fi bucuroși să fim parte a evenimentelor Dvs.