DEZVOLTAREA STRATEGIEI & MANAGEMENTUL PROIECTELOR

„Strategia fără tactică este cea mai lenta cale spre victorie. Tactica fără strategie este zgomotul înainte de înfrângere.”
- Sun Tzu

Slider

Este relativ ușor să recunoști o companie care nu are o strategie. Angajații nu cunosc obiectivul general de aceea nu depun efort să îmbunătățească aspectele cu adevărat importante. Managementul este angajat în soluționarea tuturor problemelor în același timp, de aceea puține din inițiative sunt duse până la capăt. Orice efort de îmbunătățire devine o farsă. Compania este expusă oricăror variații care vin de la factorii externi.

- ABORDAREA NOASTRĂ -

În proiectele de dezvoltare a strategiilor, aplicăm metode verificate și le combinăm cu instrumente specifice industriei din care este clientul. Una din sarcinile de bază este facilitarea procesului de acceptare a strategiei de către angajații cheie al clientului. Considerăm că managementul eficient al proiectelor este una din componentele de bază ale implementării unei strategii de aceea, depunem efort sporit în crearea portofoliului de proiecte strategice asigurând sinergie în utilizarea resurselor companiei.

SOLUȚIILE NOASTRE

Analiza capacităților interne
Analiza factorilor externi
Crearea viziuni ți altor elemente de cultură organizațională
Dezvoltarea planului strategic
Setarea standardului de management al proiectelor

Dezvoltă o strategie pe termen lung împreună cu noi

CLIENȚI DIN ACEST DOMENIU