CINE SUNTEM

Spark Research Labs este o companie regională, de cercetare și consultanță, care dezvoltă soluții pentru clienți din sectoarele privat, public și non-guvernamental. Aplicăm cunoștințe profunde și perseverăm pentru a înțelege cauzele primare pentru a livra soluții comprehensive pentru fiecare client.

Integrăm soluțiile noastre de consultanță și produsele IT în sistemul clientului, ghidându-l la toate nivelurile, astfel asigurând obținerea rezultatelor concrete și dezvoltarea continuă al acestuia. Ne dezvoltăm și stabilim relații durabile împreună cu clienții noștri.Colaborăm cu partenerii noștri în proiecte sociale și de business, astfel, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a societății.

OUR PARTNERS

Magenta Consulting oferă una din cele mai bune soluții de cercetări și consultanță în marketing pe piața regională. Suntem bucuroși să fim parteneri cu Magenta Consulting în procesul de consultare a clienții noștri.

MEGA este organizația care ne demonstrează că schimbarea globală începe cu schimbarea locală. Ei ne reamintesc că problemele mediului și schimbarea climei trebuie să fie relevante pentru fiecare persoană și companie.

TEKEDU oferă una de cele mai bune experiențe de învățare a IT-ului pentru tineri. Programele lor vizionare provoacă ONG-urile să reconsidere modelele de schimbare socială și colaborare extrasectorială.

INTRAPRENORIAT

Angajament personal
Proactivitate
Autonomie
Responsabilitate
Energie

MODESTIE INTELECTUALĂ

Feedback constructiv
Lipsa ipocriziei
Empatie
Receptivitate
Apreciere

ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ CONȘTIINCIOASĂ

Schimb de experiență
Cunoștințe profunde
Claritatea procesului de lucru
Conștientizare

VALOARE ADĂUGATĂ CONSTANTĂ 

Calitatea lucrului
Inovație
Creativitate

PARTENERIAT COMUNITAR

 Gândire de amploare
Cooperare etică
Dezvoltarea comunității
Parteneriat pe termen lung

activitățile noastre de RSC

Noi credem că, prin sprijinul nostru acordat ONG-urilor locale, noi contribuim la sensibilizarea problemele autentice și aducem un impact pozitiv în societate

In lumea modernă, cunoștințele IT devin o cerință. Chiar dacă sectorul TIC este unul din cele mia progresiste, chiar și aici subiectul egalității de gender reprezintă o provocare. Spark Research Labs a contribuit prin elaborarea curriculumului și a oferit o serie de traininguri tehnice și non-tehnice pentru 36 de fete din zone rurale ale Republicii Moldova. Spark Research Labs continuă colaborarea cu proiectul GirlsGoIT si susține dezvoltarea acestuia în continuare.

Consultanții Spark Research Labs au facilitat procesul de planificare strategică între 50+ reprezentanți ai părților interesate din industria TIC. Acest eveniment a fost găzduit de către TEKEDU și Organizația Națiunilor Unite pentru Femei (UN Women). Suntem convinși că alinierea corectă a obiectivelor strategice la nivel de sistem, va aduce sinergie în dezvoltarea de strategii pentru a spori capacitatea femeilor tinere în domeniul științei și tehnologiei, ocuparea forței de muncă, antreprenoriat și egalitate.

La Spark Research Labs, credem că lucrurile mărețe încep de la o scânteie (spark) – o idee care pornește inspirația unei minți curioase. Am susținut TEDx Chișinău pentru că suntem convinși că astfel de evenimente au acele scântei care inspiră mai mulți oameni, au ”idei care merită să fie răspândite”.

Protecția mediului trebuie să devină o parte indispensabilă a educației în familie. Noi sprijinim MEGA și le mulțumim pentru creșterea conștientizării cu privire la problemele de mediu și pentru faptul că contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a generațiilor tinere.

Hackathon este o provocare pentru tinerii profesioniști care își doresc să-și testeze măiestria lor, concentrarea, perseverența și abilitățile de lucru în echipă. Spark Labs a oferit sprijin financiar pentru „CreativeLab” organizat de BEST Chișinău. Le mulțumim pentru dezvoltarea abilităților tinerilor profesioniști.

JCI Moldova este parte dintr-o rețea internaționala – Junior Chamber International (JCI), o organizație non-profit din care fac parte cetățeni activi cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani și care sunt implicați și devotați ideii de a crea impact în comunităților lor, care acum sunt circa 200,000. Noi susținem dezvoltarea cetățenilor activi care au un impact pozitiv în societate.